Home

LAATSTE FLASH: Frankrijk - manifestatie boeren in Parijs op 3 september

U vindt de gedetailleerde informatie onder de intranet-rubriek "Flashes", klik hier

 

 

 

Vandaag de dag neemt het wegvervoer meer dan 72 % van het totale goederenvolume voor zijn rekening en mag ten dien titel zonder enige overdrijving als de motor van de economie beschouwd worden.

FEBETRA, de koninklijke federatie van Belgische transporteurs en logistieke dienstverleners, opgericht in 1946, staat met haar team ten dienste van het wegvervoer en de logistiek. Onze deskundigen zijn altijd in het getouw om het beroep veilig te stellen. Zowel op het vlak van wegvervoer als op het vlak van logistiek verzorgt FEBETRA de nodige bijstand zodat u zich op uw kernactiviteit kan concentreren.


Onze website, toegankelijk voor iedereen, geeft een algemeen overzicht van onze werkwijze, de afdelingen binnen FEBETRA, de werkgroepen, de verschillende publicaties en de geplande opleidingen.

Bent u op zoek naar een transporteur of een logistieke dienstverlener? Die kan u vinden door het aangeven van een aantal criteria onder de rubriek “Publiceert - overzicht van de leden”.

Wil u echter voortdurend en volledig geïnformeerd blijven over de laatste standen van zaken omtrent het wegvervoer en de logistiek? Dan kan u als lid van de federatie terecht op de intranet website. Daar vindt u alle landeninformatie, kostprijsevoluties, wijze van terugvordering accijnzen en info over sectorale CAO’s.


Als lid ontvangt u wekelijks, soms zelfs dagelijks, automatisch de laatste “nieuwsflashes” per e-mail of per fax.

U wilt graag lid worden? Klik dan hierboven op de link “lidmaatschap” en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk gebruik kan maken van onze diensten.